Pages in English
    
Bestilling/priserSe rommene våre

 

Slik finner du oss

Konferanserom

Handlegaten
 
Kulturvandring
 
Spisesteder og uteliv

Kunst på veggene våre

Historien

Om Cochs

Gjester

Bildegalleri

Til hovedsiden

Cochs Pensjonat
Parkveien 25 N - 0350 Oslo

Telefon +47 23 33 24 00
Telefax +47 23 33 24 10
Org.nr.: 939 194 428 MVA


booking@cochs.no 

 

Lorry
Tilbake til bohemenes Christiania
 

På Lorry (eks. siden 1887) vanker det kunstnere, forfattere, skuespillere og bohemer, men mest vanlige folk. På veggene henger det tegninger og malerier fra kjente kunstnere i tillegg til en masse merkverdige gjenstander. I beste spise og drikketid blir det fort fullt på Lorry og stedet har absolutt sjel og sjarm. Maten er tradisjonell, men utvalget av øl er i særklasse – hele 129 sorter kan de skilte med.

Det er ikke mange igjen av de tradisjonelle “brune” restauranter og kafeer i Oslo. Lorry må  absolutt sies å være et “innsted” for kunstnere og kulturarbeidere. På Lorry finner du stoler med navneskilt som feirer kjente gjester. Akkurat som vi på Cochs presenterer noen av våre besøkende
gjennom historien med dørskilt på rom som de har bodd på. 

Horgans
Rimelig mat, liv og røre i helgene
 


Trivelig sted som serverer amerikansk / mexikansk mat i amerikansk sportsbar. Om kvelden spilles det både gamle og nye slagere. I uka kan du slappe av med et rimelig og godt måltid med øl eller vin til. I helgene er fullt kjør fra 23.00 og utover natta, dansegulv i kjelleren. Søn-tor 18-24. Fre-lør 18-03.

«Hva skjer» i Oslo?
For de av våre gjester som har tilgang til internett finnes det flere nettsider du kan gå inn på og faktisk bestemme deg for hva du vil oppleve på forhånd. På www.visitoslo.com  kan du f.eks. klikke på: «attraksjoner, aktiviteter, spise ute eller hva skjer?» og se hva Oslo har å tilby lang tid i forveien.  Er du ung, kikk på www.oslopuls.no  eller www.nattguiden.no  som gir rask tilgang til konserter, klubber og utesteder hvor du kan treffe likesinnede. Du kan også gå rett til nettsiden www.billettservice.no  og få tilgang til et stort antall konserter, revyer og andre kulturtilbud. Hvis du er ute etter å handle, så ligger Cochs Pensjonat i starten av Oslos beste handlegate - Bogstadveien.

Uteliv & underholdning
Om sommeren er området rundt Cochs Pensjonat fylt av uterestauranter. Lorry har en relativt stor uteservering, like nedenfor Lorry finner du Rust, hyggelig bar med passe høy musikk. Horgans i Parkveien 25 har diskotek i kjelleren og litt lengre oppe i Hegdehaugsveien finner du Olivia, et spennende trattoria.

Hegdehaugsveien fortsetter i Bogstadveien mot Majorstua og her ligger stedene på rekke og rad. Og, tar du veien nedover gjennom Slottsparken, går det ikke mange minuttene før du er på Karl Johan, der utestedene ligger som perler på en snor. Tar du ”halvt høyre” i Slottsparken er det 10 minutter ned til Aker Brygge, der du finner Oslos beste uteservering i maritimt miljø, samt et stort varehus med ”100vis” av butikker.
www.akerbrygge.no


 
Bjørungs i samme bygget

Puben man starter kvelden med,
også for større grupper

 

Inngang ved siden av Cochs, med god utsikt mot Slottsparken. Meget sentral plassering, enten man har tenkt seg oppover Bogstadveien eller nedover til Aker Brygge/Karl Johan senere på kvelden – eller bare slappe av med en kopp kaffe eller et glass øl før man sier godnatt. Også kjent for sitt gode utvalg i sigarer.

Restaurant Ni&Tyve er vår nære nabo

Komponist Halvdan Kjerulf var en av tidlige beboere i huset som ble bygget i 1847. Med ham kom andre kunstnere – Wergeland, Bjørnstjerne Bjørnson, Tidemann og Gude – til å prege miljøet i villaen i Parkveien 29. I 1913 ble huset kjøpt av Bertel O. Steen, og villaen var bebodd av familien frem til 1985.
I restaurant Ni&Tyve, er husets historie lagt til grunn for konsept, interiør og uteareal. Restaurantens 1. etasje er utformet som en ”gest” til bilgrosserer Bertel O. Steen, hans familie og hans arbeidere gjennom en årrekke. Rommenes uttrykk speiler en nyere tid enn i 2. etasje, der stilen er mer romantisk og i større grad favner husets første periode -midten av 1800-tallet.

Menyen er den samme i begge etasjer. Velg etter lyst og anledning! Restaurant Ni&Tyve er en folkelig restaurant for gjester i ulike aldere. Menyen består av klassiske retter – mat man stort sett kjenner igjen. Det er et  sted man kan gå en vanlig tirsdag for en hovedrett og en øl, men som også passer for de større anledninger. Restauranten har ca. 120 sitteplasser inne og like mange ute. Huset rommer også flere chambres séparées (tidligere spisestuer, soveværelser og røkeværelse). 

Kaffebrenneriet (ved inngangsdøra vår)

Den populære kaffebarkjeden Kaffebrenneriet har en av sine sine filialer i inngangspartiet til Cochs pensjonat. Populært for folk i farta, eller hendig for deg som vil ha med en kopp opp på rommet.
 
Peppes Pizza

Saftig og god pizza, akkurat slik den skal være
 

Beliggende 200 meter ovenfor Cochs. Trivelige lokaler i furu. Her finner du koselige båser for 2 og 8, langbord for mange flere. Stor pizzameny for enhver smak, samt burgere, lasagne og retter som også passer de minste ungene. Cola og øl, eller et glass vin om du ønsker det.

 

Kunstnernes hus
Yndet vannhull for kunstnere
  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rimelig overnatting i oslo - rimelige rom i oslo - rimelig husvære i oslo - utleie av rom i oslo - billig overnatting i oslo - billig hotellrom i oslo .- rimelige hotellrom i oslo -