Pages in English
    
Bestilling/priserSe rommene

 

Slik finner du oss

Konferanserom

Handlegaten
 
Kulturvandring
 
Spisesteder og uteliv

Kunst på veggene våre

Historien

Om Cochs

Gjester

Bildegalleri

Til hovedsiden

Cochs Pensjonat
Parkveien 25 N - 0350 Oslo

Telefon +47 23 33 24 00
Telefax +47 23 33 24 10
Org.nr.: 939 194 428 MVA


booking@cochs.no 

 

Fashion i Cochsgården

Cochshuset er faktisk også et motehus. I samme gården finner du noen av byens mest velrennomerte og internasjonalt anerkjente motehus.


Bilde fra lokalene til
By Malene Birger. Dette er også et dansk klesmerke som har butikker i over 50 land. Forretningen i Hegdehaugsveien er Norges eneste rene By Malene Birger butikk. http://www.bymalenebirger.com/


Hos TIGER of Sweden får du både herre og damemote. Line Mari Langseth ønsker deg velkommen som kunde.. http://www.tigerofsweden.com/

Fra Cochs til Majorstuen
Oslos beste handlegate heter Bogstadveien/Hegdehaugsveien og strekker seg fra Cochs Pensjonat (Slottsparken) til Majorstuen. I magasinet IN Bogstadveien heter det: ”Bogstadveien har alt og det er ingen overdrivelse! Fornuftig og praktisk, om du vil, eller kanskje bare ren nytelse.
 
En kuul bukse eller et sinnsykt bra stereoanlegg. Uansett, Bogstadveien/Hegdehaugsveien har alt for kjøpeglade kvinner i 20-30 årene med ditto samboer som digger bil, vinkelsliper og alskens duppeditter.
 
Motebevisste og spreke 50 åringer som trener yoga og drikker caffe latte. Ungdommer med og uten saggebukser finner musikk, moter og cafèer. Treningsstudio også, hvis de gidder.


 

 
Over 150 butikker, spisesteder og kaffebarer innen fem minutters spasertur fra Cochs:
 

Klikk på bildet og se hva vi har i nabolaget


Handlegaten - Valgets kvaler


STORT KART OVER HEGDEHAUGSVEIEN OG BOGSTADVEIEN!Bestemor med femten barnebarn får valgets kvaler i Bogstadveien/Hegdehaugsveien, men gøy blir det! Har vi glemt deg, far, du som alltid må vente mens fruen er inne og velger og vraker? Ta deg en handletur alene! Bogstadveien/Hegdehaugsveien tar imot deg med åpne armer. Andre glemte sjeler? Bogstadveien/Hegdehaugsveien er for alle som verdsetter livets gleder, så nyt livet gatelangs i Oslos beste handlegate – Bogstadveien/Hegdehaugsveien”!

Klikk for større bilde
(På noen nettlesere må du klikke en gang til for å få full størrelse)


www.bogstadveien.noI nærmiljøet ligger Slottsparken for den som har lyst til å vandre på gress blant store trær og kanaler og titte på fugler og folkeliv. Overalt ligger det puber/restauranter for den som er sulten eller tørst. I tillegg finner du døgnåpen Seven Eleven og flere dansesteder som holder oppe ganske lenge, i hvert fall i helgene. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rimelig overnatting i oslo - rimelige rom i oslo - rimelig husvære i oslo - utleie av rom i oslo - billig overnatting i oslo - billig hotellrom i oslo .- rimelige hotellrom i oslo -