Pages in English
    
Bestilling/priserSe rommene våre

 

Slik finner du oss

Konferanserom

Handlegaten
 
Kulturvandring
 
Spisesteder og uteliv

Kunst på veggene våre

Historien

Om Cochs

Gjester

Bildegalleri

Til hovedsiden

Cochs Pensjonat
Parkveien 25 N - 0350 Oslo

Telefon +47 23 33 24 00
Telefax +47 23 33 24 10
Org.nr.: 939 194 428 MVA


booking@cochs.no 

 

Gjester vi er stolte over å presentere
 
Den norske filmskolen

ligger på Lillehammer og er 3 årig. Annethvert år tas det opp 36 nye elever fordelt på 6 linjer; manus, produsent, regissør, filmfotograf, klipp og lyd. I disse dager arbeider elevene med eksamen og da snakker vi om produksjon av konkrete filmprosjekter. Førstekonsulent Nina Hafstad (bildet) arbeider med økonomi på Den Norske Filmskolen på Lillehammer. En av oppgavene hennes er kontakt med leverandører.

På spørsmål om hvorfor skolen bruker Cochs svarer hun: «Våre studenter får endel undervisning på forskjellige steder i Oslo. I tillegg krever noen av prosjektene at elevene reiser til Oslo. Og med de budsjettene vi har, så passer Cochs Pensjonat godt - det er rimelig og grei overnatting. I tillegg ligger det svært sentralt til. Jeg må også si at vi har fått til et godt samarbeid når det gjelder booking, fakturering og betaling. Alt virker veldig ryddig, ordentlig og personlig, det er stor forskjell på å ringe til Cochs og de store hotellene», sier Nina Hafstad.


Suksessbedriften Opera Software
bruker Cochs Pensjonat

Hahn Dang bruker mye av arbeidsdagen til å booke reiser og hotell i inn og utland. Ansatte og kunder som kommer til Oslo, losjeres inn på Cochs Pensjonat. «Det er sentralt, rimelig og bra. Jeg får god service og føler at vi blir prioritert. Samtidig er de som jobber på Cochs hyggelig å snakke med», sier Hahn Dang like før hun drar på en velfortjent ferie!
 
Opera Software lager en raskere og bedre nettleser enn Microsofs Internett Explorer for PC og nå også for mobiltelefon. Du kan laste den ned gratis fra
www.opera.com. Opera Software er en spesiell bedrift også når det gjelder ansatte, hele 25 nasjoner er representert. PC World har nettopp utnevnt Opera til «Beste nettleser 2004»!

 
Fornøyd gjest fra Grimstad

Intellexi er et firma med spisskompetanse på nettbasert formidling og kommunikasjon. Selskapets medarbeidere har lang erfaring med utvikling av internettbaserte systemer, og deres kunder tilbys løsninger som er både innovative og ressurssparende. Intellexi har nå gleden av å introdusere uCompose, et unikt verktøy for dynamisk og brukervennlig innholdsformidling over Internett. uCompose hjelper deg på nettet slik Powerpoint hjelper deg i foredragssalen. Sjekk gjerne ut: www.intellexi.no.
 

 
Grûnder Phillip Larsen bor på Cochs 5 dager i uka og har gjort det i over 1 år. Han pendler fra Grimstad til Oslo og fant Cochs Pensjonat på nettet. “Jeg trives godt på Cochs. Det er hyggelig å bli gjenkjent og personalet sørger hele tiden for at jeg får det slik jeg vil ha det. Prisen er selvsagt viktig og den er meget bra, samtidig som Cochs Pensjonat ligger sentralt plassert”. Hvor er Intellexi om 5 år? “Da er vi representert i de fleste Europeiske land”. Sparebanken Sør og Helse Sør er noen av de største kundene.

 

Bjørg Owren fra Molde
kjenner du kanskje fra God Morgen Norge på TV2 hvor hun gir interiørtips.
 
Hun er adm. dir. i IFI (Informasjonskontoret for farge og interiør) som bl.a. utgir bladet «Inspirasjon» (www.ifi.no ) Bjørg valgte Cochs som sitt faste tilholdssted i Oslo etter å ha prøvd mange forskjellige steder.
 
«Jeg trives på Cochs fordi det er stille der slik at jeg får sove godt, sengene er faktisk veldig gode. Cochs er rent og ordentlig og personalet er imøtekommende», avslutter Bjørg Owren på vei inn i TV2 studio.

Svenske vikarer på Cochs!

Helsenor
er et vikarbyrå for helsepersonell som bestreber seg på å formidle rett person til rett tid og rett pris for sine kunder som er sykehus og kommuner. 

Og de gjør det bra, i 2006 økte omsetningen med 171 % til over hundre millioner kroner. “Helsenor bruker Cochs Pensjonat til vikarer som pendler for å jobbe i Oslo - 99% av dem kommer fra Sverige”, sier Øyvind Hatlelid. “For helsepersonell ligger Cochs Pensjonat nærmest perfekt til - kort avstand til de store sykehusene og nær et meget godt kollektivt transporttilbud,” forteller han videre. “Cochs ligger i et rolig strøk og våre vikarer føler seg trygge der. I tillegg ligger Cochs nær sentrum hvis vikarene ønsker å gå på byen og i starten av Hegdehaugsveien/Bogstadveien hvis de ønsker å handle”. “Jeg er meget fornøyd med servicen. Cochs klarer alltid å finne en løsning selv om det er fullt og vi har et meget bra samarbeid når det gjelder bestilling/avbestilling.

Vi får bare gode tilbakemeldinger fra vikarene - de sover godt og får all den hjelp de måtte trenge fra hyggelige ansatte”. “I tillegg har Cochs både 1 sengs, 2 sengs, 3 sengs og 4 sengs rom. Flere av våre vikar er venninner og vil gjerne bo sammen, det kan de gjøre på Cochs hvis de vil”! “Mange av våre vikarer bor på Cochs Pensjonat i flere uker av gangen, da er det fint at det er TV på rommene og at det også er muligheter til å lage mat på rommet, siden det kan bli dyrt å spise ute hver dag”. “Vi er også meget tilfredse med fakturering og oppfølging av bestillinger, endringer og avbestillinger. Jeg kan ikke huske at noe har vært feil i det hele tatt.
 
Jeg synes også de er flinke til å ringe og sjekke ting i forkant, hvis de lurer på om noe ikke  er som det skal være”. “Liker de svenske vikarene seg i Norge”, spør vi. “Ja, absolutt. De har mange fordeler. Bedre lønn enn i Sverige, skattefordeler og valutafordeler og i Norge er det stor mangel på arbeidskraft slik at de kan jobbe så mye de vil”! “Hvis du skulle beskrive Cochs kort og greit, hva ville du si da”?

“Behjelpelige og fleksible, sikkert og trygt, sentralt og rimelig, tror jeg beskriver vårt inntrykk bra”, sier Øyvind som har travle dager i et hektisk miljø på Aker Brygge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rimelig overnatting i oslo - rimelige rom i oslo - rimelig husvære i oslo - utleie av rom i oslo - billig overnatting i oslo - billig hotellrom i oslo .- rimelige hotellrom i oslo -